top of page

THEMA AVONDEN

Culinair genieten

Aan de hand van door een gerenommeerde chefkok geschreven recepten kunt u in de huiselijk ingerichte Wijcker Kookclub culinair genieten. Eigenlijk hebben we het liever over ‘pretkoken’: samen met vrienden, familie of collega’s een viergangenmenu bereiden. Uitgangspunt is een gezellige en leerzame avond waarbij niets moet en veel mag. Vanzelfsprekend kunt u de gerechten zelf, onder het genot van een bijpassend goed glas wijn,, na afloop in de sfeervolle eetkamer nuttigen. We maken uitsluitend gebruik van dagverse producten en zoveel mogelijk inspelend op de luimen van het seizoen.

De Wijcker Kookclub biedt u diverse mogelijkheden om uw avond kokend door te brengen.. Een personeelsavond, in het kader van teambuilding, of zomaar omdat u het leuk vindt om met vrienden of vriendinnen te koken. Gezamenlijk de lekkerste gerechten bereiden onder begeleiding van een `professionele` kok. En natuurlijk daarna heerlijk genieten van deze gerechten onder het genot van een drankje.

Wilt u eens iets anders met uw relaties, verwen ze dan voor een unieke culinaire kookreis naar Beverwijk?

Wij heten u welkom in onze gezellige bibliotheek met een feestelijk welkomstglas, waarna we kort iets vertellen over het verloop van de avond. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het kookprogramma inbegrepen. U krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van uw kleding.

Hierna nemen we u mee naar de keuken.

Bij elke gang zal onze chef een bijpassend glas wijn schenken en hier kort iets over vertellen.

Deze avond staat onder leiding van onze chef Mark. Hij loopt eerst het gehele menu met u door.  Vervolgens gaat u, samen met onze chef, de bereiding van een heerlijk en bijzonder 4-gangen menu uitwerken. Tussendoor gaat u gezamenlijk aan tafel om te genieten van de door u klaargemaakte gerechten in de sfeervolle eetkamer van de Wijcker Kookclub.

Aan tafel!

Telkens als een gerecht klaar is, gaat u aan tafel om uw zelfgemaakte gerechten te proeven en te beoordelen. Daarna gaat u weer terug naar de keuken om met uw team het volgende gerecht te bereiden.

Het maximaal aantal personen ligt rond de 16.

Het all inclusive diner bedraagt €75 (incl. BTW) per persoon. Prijzen voor vergaderingen en/of catering op aanvraag.

Wilt u een kookavond of vergadering reserveren? Vul dan onderstaand formulier in en verstuur uw aanvraag. Er neemt zo spoedig mogelijk iemand contact met u op.

Thema avonden

Gelieve te beginnen met u adres gegevens en uw datum van voorkeur voor de workshop. Ook horen wij graag met hoeveel personen u verwacht te komen. Denk ook aan handigheden zoals allergieën en/of intoleranties. 

Daarna kunt u eventuele opmerking of vragen stellen. 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page